Køkkenets smagsunivers er bygget op om øl og åben ild. Her findes alt fra de retter, som skal nydes med et glas øl, men også dem hvor øllen indgår som råvare i retten. Mange af husets retter vil have været en tur under køkkenets åbne ildsted, hvilket bidrager med nogle varme noter i smagen af kul, røg og ild.
Frokosten hos Bryggerens Spisekammer er præget af dansk tradition og går fantastisk hånd i hånd med alt det fantastiske øl, som Carlsberg over mange årtier har brygget. For eksempel har vi til frokost vores signatur fiskefilet med grillet citron og en klassisk pilsner fra Carlsberg.
Til frokost finder du på menuen, fantastisk smørrebrød med roastbeef, Sild, Hønsesalat men også nogle nye fortolkninger på klassikere og en enkelt overraskelse her og der.
Carl's Guinness-sild med pisket creme fraiche, rødløg, æggeblomme og karse
Avokado, bagte tomater, mild chili mayonnaise og ristede kerner
Oksefilet, pickles, ristede løg og peberrod
Rødspættefilet med remoulade og dild. Tilføj rejer og aioli + 50
Hønsesalat med svampe, forårsløg, syltede bøgehatte og bacon
Saltbagt selleri m jordskokker, hasselnød og brunet smør
Tatar af saltet okseinderlår, brunet smør, hasselnødder og perleløg
Nye danske kartofler, mayonnaise, fedtegrever, nordisk chimichurri
(Valgt af køkkenet, hør jeres tjener for dagens valg)
(4 mindre Stykker valgt af køkkenet)
med pickles, rødbede, kapers, peberrod, løg og æggeblomme
Torskefisk vendt i øl dej, tatar sauce og chunky fritter
Brioche bolle – øl syltede agurker – salat – rødløg