Køkkenets smagsunivers er bygget op om øl og åben ild. Her findes alt fra de retter, som skal nydes med et glas øl, men også dem hvor øllen indgår som råvare i retten.
Mange af husets retter vil have været en tur under køkkenets åbne ildsted, hvilket bidrager med nogle varme noter i smagen af kul, røg og ild.
Vi tror selv på at dette gør maden på Bryggerens spisekammer til en oplevelse værd at prøve
Bryggerens yndlings saltede peanuts.
Bryggerens yndlings ølpølser fra Fanøslagteren, hvor råvarer og gamle håndværkstraditioner kommer i første række.
Hjemmelavet Purløgs chips m dip
Bryggerens yndlings ølpølser fra Fanøslagteren, hvor råvarer og gamle håndværkstraditioner kommer i første række.
Sardiner m. Safran Aioli & grillet brød
Crostini Anjos 3 stk.
Toast – urte skinke – gruyere
Brød m pisket Smør
Gedeost – kandiseret valnød
Fra Royal Nyborg Smokehouse Rugbrød – Syltet citron – Creme fraiche
Tomat – svampe creme – friteret boghvede – øl syltet bøgehat
Confiteret kylling – sauce veluté
Øl syltede skalotte Løg – flæskesvær – Sauce på øl
Maltsyltede løg – hjemmelavet bearnaise
Øl beurre blanc – blomkål
Brioche bolle – øl syltede agurker – salat – rødløg
Torskefisk vendt i ølbatter med tatar sauce og chunky fritter
Pommes fritter m. urtesalt
Ny opgravede danske kartofler i sæson
Sæsonnens grøntsager sauteret med krydderi
Bryggerens friske grønne salat
Bryggerens ølflødebolle med Guinness sirup
Jordbær – skovmærke – koldskål is
Chokolade tærte – Hasselnød sorbet – solbær
3 slagsost - abrikos kompot, smørstegt rugbrød